Ontwikkel jezelf als Latent Talent

Latent Talent

Wij van Delta Recruitment zijn continu bezig met innoveren en onszelf verbeteren. We willen de beste dienstverlening bieden om te laten zien dat wij écht om jou als kandidaat geven. Het is belangrijk dat jij als geplaatste kandidaat het naar haar/zijn zin heeft en het werk met passie kan uitvoeren. Dit doen we door continu met kandidaten in gesprek te gaan en te kijken waar hun behoeften liggen, zodat wij daar als Delta Recruitment mee aan de slag kunnen. Eén duidelijke behoefte die naar voren kwam is de professionele ontwikkeling. Veel kandidaten hebben ambitieuze carrièreplannen en daarbij hoort natuurlijk ook jezelf verder ontwikkelen. Om dit te stimuleren introduceren wij jullie nu het concept ‘Latent Talent’. Speciaal ontwikkeld voor de latent werkzoekenden binnen het sociaal domein, om hen te ondersteunen in hun grootste plannen.

- Welkom bij Delta Recruitment, dé opleider in het sociaal domein!

Over Latent Talent

Heb je altijd al de ambitie gehad om door te groeien of je nóg meer te verdiepen in een onderwerp? Latent Talent helpt je daarbij! Latent Talent is een concept dat speciaal is ontwikkeld voor jou. Steeds meer kandidaten zijn zich bewust van hun handelen als beroepsprofessional en zijn daar ook actief mee bezig. Daarom willen wij jou, als potentiële kandidaat, stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Ontwikkeling is iets waar wij veel waarde aan hechten, en daarom zullen wij volop opleidingsmogelijkheden aanbieden aan jou. Jij kan nu namelijk via Delta Recruitment een opleiding, training of cursus op maat volgen, bekostigd door ons, die ervoor zal zorgen dat je meer kennis en kunde bezit om je werk nóg beter uit te voeren. Het is niet alleen waardevol voor jezelf, maar ook voor je opdrachtgever! Jij hebt de droom, wij geven jou een zetje.

Het proces

Hieronder is het proces schematisch weergegeven, die laat zien wanneer je als werkzoekende in aanmerking komt voor de opleidingsmogelijkheden van Delta Recruitment.

Wanneer je solliciteert en in dienst treedt bij een opdrachtgever van Delta Recruitment kom je dus in aanmerking voor de opleidingsmogelijkheden. In het eerste kennismakingsgesprek zal de behoefte op het gebied van opleidingsmogelijkheden als worden besproken, zodat deze na de indiensttreding alleen nog maar definitief hoeft te worden gemaakt.

De voordelen van het concept

Als kandidaat zijn er diverse voordelen verbonden aan het concept. De voordelen zijn voor iedereen anders, maar je kan veel halen uit Laten Talent. Omdat deze is ontwikkeld en afgestemd op latent werkzoekenden kunnen wij jou verder helpen in hun verdere ontwikkeling. Hieronder zijn wat voordelen op een rijtje gezet:

   

Voorbeelden van opleidingsmogelijkheden

Weet je niet wat voor opleiding, training of cursus je zou willen volgen? Geen zorgen! In de afgelopen jaren hebben we meer dan voldoende ervaring opgedaan en diverse kandidaten geholpen aan dé passende opleiding voor hen. Wil je bepaalde vaardigheden beter ontwikkelen, leren capaciteiten optimaal te benutten, je nog verder verdiepen in bepaalde onderwerpen of iets compleet nieuws leren? Wij gaan samen met jou in gesprek om te bespreken wat je zou willen en wat bij je past. We geven advies op maat waar jij echt wat mee kan en dus straks een nog betere beroepsprofessional bent. Om je een beter beeld te geven zijn hieronder wat opleidingen opgesomd die zouden kunnen aanbieden.

  • Burgerlijke Stand voor frontofficemedewerkers;
  • Basiscursus Omgevingswet voor KCC medewerkers;
  • PGB en Jeugdwet;
  • Projectcontrol.

Vergeet niet, dit zijn alleen voorbeelden. We gaan samen opzoek naar de opleiding die bij jou past!

De kosten

Delta Recruitment hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar kandidaten. Daarom worden diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden en volledig bekostigd. Jij hoeft je verder dus nergens zorgen over te maken qua kosten. Wij willen investeren in jou en zorgen dat je je verder kan ontwikkelen, zodat je nóg beter werk kan verrichten bij een van onze opdrachtgevers. Het kostenplaatje ziet er als volgt uit: