Ontwikkel jezelf als Latent Talent

Latent Talent

Wij van Delta Recruitment zijn continu bezig met innoveren en onszelf verbeteren. We willen de beste dienstverlening bieden om te laten zien dat wij écht om jou als kandidaat geven. Het is belangrijk dat jij als geplaatste kandidaat het naar haar/zijn zin heeft en het werk met passie kan uitvoeren. Dit doen we door continu met kandidaten in gesprek te gaan en te kijken waar hun behoeften liggen, zodat wij daar als Delta Recruitment mee aan de slag kunnen. Eén duidelijke behoefte die naar voren kwam is de professionele ontwikkeling. Veel kandidaten hebben ambitieuze carrièreplannen en daarbij hoort natuurlijk ook jezelf verder ontwikkelen. Om dit te stimuleren introduceren wij jullie nu het concept ‘Latent Talent’. Speciaal ontwikkeld voor de latent werkzoekenden binnen het sociaal domein, om hen te ondersteunen in hun grootste plannen.

- Welkom bij Delta Recruitment, dé opleider in het sociaal domein!

Over Latent Talent

Heb je altijd al de ambitie gehad om door te groeien of je nóg meer te verdiepen in een onderwerp? Latent Talent helpt je daarbij! Latent Talent is een concept dat speciaal is ontwikkeld voor jou. Steeds meer kandidaten zijn zich bewust van hun handelen als beroepsprofessional en zijn daar ook actief mee bezig. Daarom willen wij jou, als potentiële kandidaat, stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Ontwikkeling is iets waar wij veel waarde aan hechten, en daarom zullen wij volop opleidingsmogelijkheden aanbieden aan jou. Jij kan nu namelijk via Delta Recruitment een opleiding, training of cursus op maat volgen, bekostigd door ons, die ervoor zal zorgen dat je meer kennis en kunde bezit om je werk nóg beter uit te voeren. Het is niet alleen waardevol voor jezelf, maar ook voor je opdrachtgever! Jij hebt de droom, wij geven jou een zetje.

Het proces

Hieronder is het proces schematisch weergegeven, die laat zien wanneer je als werkzoekende in aanmerking komt voor de opleidingsmogelijkheden van Delta Recruitment.

Wanneer je solliciteert en in dienst treedt bij een opdrachtgever van Delta Recruitment kom je dus in aanmerking voor de opleidingsmogelijkheden. In het eerste kennismakingsgesprek zal de behoefte op het gebied van opleidingsmogelijkheden als worden besproken, zodat deze na de indiensttreding alleen nog maar definitief hoeft te worden gemaakt.

De voordelen van het concept

Als kandidaat zijn er diverse voordelen verbonden aan het concept. De voordelen zijn voor iedereen anders, maar je kan veel halen uit Laten Talent. Omdat deze is ontwikkeld en afgestemd op latent werkzoekenden kunnen wij jou verder helpen in hun verdere ontwikkeling. Hieronder zijn wat voordelen op een rijtje gezet:

   

Voorbeelden van opleidingsmogelijkheden

Weet je niet wat voor opleiding, training of cursus je zou willen volgen? Geen zorgen! In de afgelopen jaren hebben we meer dan voldoende ervaring opgedaan en diverse kandidaten geholpen aan dé passende opleiding voor hen. Wil je bepaalde vaardigheden beter ontwikkelen, leren capaciteiten optimaal te benutten, je nog verder verdiepen in bepaalde onderwerpen of iets compleet nieuws leren? Wij gaan samen met jou in gesprek om te bespreken wat je zou willen en wat bij je past. We geven advies op maat waar jij echt wat mee kan en dus straks een nog betere beroepsprofessional bent. Om je een beter beeld te geven zijn hieronder wat opleidingen opgesomd die zouden kunnen aanbieden.

 • Burgerlijke Stand voor frontofficemedewerkers;
 • Basiscursus Omgevingswet voor KCC medewerkers;
 • PGB en Jeugdwet;
 • Projectcontrol.

Vergeet niet, dit zijn alleen voorbeelden. We gaan samen opzoek naar de opleiding die bij jou past!

De opleiding van Saties

We hebben kandidaat Saties gevraagd om wat over zijn opleiding te vertellen!

 • Kan je kort wat over jezelf en je functie vertellen?

Mijn naam is Saties Hoeblal. Ik ben 46 jaar en woon in Nootdorp. Ik ben in september 2021 als trainer gestart bij Rotterdam Inclusief, het leer- en ontwikkelbedrijf van gemeente Rotterdam. Inmiddels ben ik binnen de gemeente adviseur leren en ontwikkelen. Als adviseur leren en ontwikkelen help ik collega’s binnen de organisatie hun ontwikkelkracht te vergroten. Vanuit een sterke relatie met de business vertaal ik ontwikkelbehoeften naar passende leeroplossingen. Hierbij focus ik op de ontwikkeling van leiderschap en op teamontwikkeling.

 • Welke opleiding heb je gevolgd?

Ik heb de opleiding Post HBO Lean Six Sigma blackbelt opleiding bij the lean six sigma company gevolgd.

 • Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat deze opleiding de enige Post HBO Lean Six Sigma opleiding in Nederland is. Daarbij wist ik dat het doen van deze opleiding een impact op mijn carrière zou kunnen hebben omdat het een bewijs is van mijn toewijding om mijn zakelijk inzicht, analytische vaardigheden en werkoutput te verbeteren.

 • Waarom heb je ervoor gekozen om je opleiding te volgen tijdens jouw opdracht bij de Gemeente Rotterdam?

Ik had al een tijdje interesse in deze opleiding. Dit omdat ik aan de slag wilde met continu verbeteren. Bovendien wist ik dat binnen Gemeente wereld wordt gewaardeerd als je over een blackbelt beschikt. Dit omdat er constante behoefte is aan verbeteren van processen. Ik ben altijd al intuïtief goed geweest in het zien dat dingen beter of slimmer zouden kunnen. En als LSS blackbelt verbeter expert heb ik nu ook een papiertje dat bewijst dat ik het ook echt kan. Daarbij had ik het idee dat als ik deze opleiding zou doen dat ik meer kans op goed betaald vast werk binnen de gemeente of een andere organisatie zou maken.

 • Wat voor rol heeft Delta Recruitment gespeeld in jouw opleiding?

Delta recruitment heeft mij de kans gegeven om deze opleiding te doen. Zij hebben voor mij onderzocht of er budget was en hun best gedaan om de opleiding honderd procent voor mij te vergoeden. Delta Recruitment heeft in mij gelooft wanneer ik dat nodig had. Ze hebben mijn keuze voor de opleiding die ik wilde doen gerespecteerd en dat is voor mij echt een cadeautje geweest.

 • Hoe zit het met de vergoeding van de opleiding?

De vergoeding voor de opleiding is volledig door Delta Recruitment betaald. De voorwaarde was wel dat ik mijn opleiding zou afronden en een certificaat kon overleggen anders moest ik de opleiding zelf vergoeden. Dit heeft er wel voor gezorgd dat ik een stok achter de deur had en gemotiveerd was om deze pittige opleiding af te ronden.

 • Vanaf welk moment wist je dat Delta Recruitment opleidingen aanbood?

Ik heb mijn accountmanager Ester Visser benaderd en gevraagd of ik een opleiding mocht doen omdat ik mijn kansen op de arbeidsmarkt wilde vergroten. Zij heeft mij toen laten weten dat er een mogelijkheid was maar dat er wel voorwaarden waren. Daarbij heeft mijn accountmanager mij de ruimte gegeven om zelf mijn opleiding te kiezen en mij het vertrouwen gegeven dat ik de opleiding aankon. Ze heeft me hierdoor geholpen om in mijn kracht te staan.

 • Wat heeft de opleiding je geleverd?

De opleiding heeft mij een goed betaalde vaste baan bij gemeente Rotterdam opgeleverd. Wat ik tijdens mijn opleiding leerde als verbeter expert kon ik gelijk toepassen in mijn dagelijkse werk. Dit viel op en zorgde ervoor dat ik binnen de gemeente een andere functie aangeboden kreeg. Inmiddels ben ik adviseur leren en ontwikkelen. Daar ben ik trots op en want het zat er al die tijd in. De opleiding en het vertrouwen die ik van Delta Recruitment heb gekregen zijn een van de redenen dat ik een grote stap in mijn carrière kon zetten.

 • Heb je jezelf kunnen ontwikkelen door de opleiding?

Mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling is door de opleiding in een stroomversnelling gekomen. Mijn grootste ontwikkeling is dat ik sterker ben geworden in het procesmatig denken en werken.  

 • Hoe pas je de learnings van de opleiding toe in je werk?

Ik ben betrokken bij implementatie en uitvoering van complexe proces verbeterprogramma’s, het geven van advies en training en het enthousiasmeren en begeleiden van mensen op diverse niveaus in de organisatie.

 • Zou je iemand aanraden een opleiding te volgen die relevant is voor zijn/haar werk?

Zeker. Dit omdat ik door het doen van een opleiding mijn kansen op vast werk en het doen van werk dat ik leuk vind heb vergroot en benut. Ik heb mijn omstandigheden verbetert. Ik ben van mening dat het doen van een opleiding het sterkste wapen is geweest die ik kon inzetten om goed betaalde werk te krijgen die ik leuk vind.   

 • Zou je iemand aanraden een opleiding te volgen via Delta Recruitment? 

Ik zou iedereen die zijn of haar kansen wil vergroten aanraden om een opleiding via Delta Recruitment te volgen. Dit omdat ik heb ervaren dat Delta Recruitment in je gelooft en je oprecht wil helpen om jouw kansen op vast en goed werk te vergroten.

De kosten

Delta Recruitment hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar kandidaten. Daarom worden diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden en volledig bekostigd. Jij hoeft je verder dus nergens zorgen over te maken qua kosten. Wij willen investeren in jou en zorgen dat je je verder kan ontwikkelen, zodat je nóg beter werk kan verrichten bij een van onze opdrachtgevers. Het kostenplaatje ziet er als volgt uit: