Kandidaten

Wat kan Delta Recruitment voor jou betekenen?

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Je brengt veel tijd door met je collega’s, je haalt voldoening uit je werk, leert nieuwe dingen en je ontwikkelt je persoonlijk. Je deelt vreugde en verdriet met collega’s, en, zeker niet in de laatste plaats, het zorgt voor je inkomen. Heel belangrijk dus dat je goed op je plek zit. Verandering van je werkomgeving is een flinke stap. En een goed moment om stil te staan bij je capaciteiten en ambities.

Bemiddeling via Delta Recruitment

Bemiddeling via Delta Recruitment helpt je met het maken van een doordachte keuze. Wij kennen onze opdrachtgevers goed. Weten wat ze belangrijk vinden en waar ze als organisatie voor staan. In een persoonlijk gesprek vertellen we je uitgebreid over de opdrachtgever en de functie, en nemen we de tijd om van jou te horen wie jij bent en wat je belangrijk vindt.
Op deze manier kom je veel beter voorbereid op het gesprek bij de opdrachtgever. Van te voren heb je al na kunnen denken over de functie en organisatie en kun je daar gericht je vragen stellen. Wat verwachten beide partijen van elkaar en sluit dat op elkaar aan. Want alleen als dat het geval is, is er sprake van een goede match!

 

Inschrijven Vacatures

Delta Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.