Over ons

Het begin

Ruim 10 jaar geleden zijn we gestart met Delta Recruitment. Vanwege onze eigen werkervaring in de arbeidsbemiddeling begonnen we met het bemiddelen van intercedenten, vestigingsmanagers, salesmanagers en districtmanagers bij een aantal grote uitzendorganisaties.

Nu, ruim 10 jaar later, is de arbeidsmarkt behoorlijk veranderd en heeft Delta Recruitment een mooie groei doorgemaakt. We richten ons nog altijd op diverse functies bij uitzendorganisaties, maar doen dit inmiddels ook voor payroll dienstverleners, (commerciële) reïntegratiebureau’s en bij overheidsinstellingen zoals bijvoorbeeld gemeenten. Bij de laatstgenoemde vooral op de domeinen zorg, werk en inkomen. En we werken niet meer uitsluitend op basis van werving en selectie, maar ook op basis van uitzenden, detacheren en we bemiddelen ZZP’rs.

Over Ester Visser

Na het afronden van mijn opleiding aan de hotelschool ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de horeca en hotellerie. In 1997 ben ik bij ASA studentenuitzendbureau in Rotterdam gestart. Daar is de liefde voor de arbeidsbemiddeling ontstaan. Mensen helpen aan een baan is het leukste wat er is! Na nog een aantal jaren als districtsmanager gewerkt te hebben ben ik er even tussenuit geweest. De combinatie van een drukke baan en een jong gezin was lastig en het gezin kreeg voorrang. Maar oude liefde roest niet en in 2008 hebben we Delta Recruitment opgericht. Werken in een klein team, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht voor kandidaten en opdrachtgevers is hier de basis. Het maken van een juiste match waar zowel kandidaat als opdrachtgever tevreden is, dat is waar we het voor doen.

 

Alle vacatures 

Delta Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.