Werkgevers

Delta Recruitment als partner

Ons specialisme ligt bij de gebieden werk, inkomen en zorg. We bemiddelen tijdelijke en vaste professionals voor diverse functies bij arbeidsintermediairs, bij (commerciële) reïntegratiebureau’s, payrolldienstverleners en gemeenten. Bij gemeenten bemiddelen we met name klantmanagers werk en/of inkomen, wmo consulenten, medewerkers burgerzaken/KCC en administratief ondersteuners op diverse afdelingen.

We hebben een groot netwerk aan kandidaten en kunnen diverse kanalen inzetten om de vacature te publiceren. Maar desgewenst kunnen we ook discreet op de achtergrond zoeken naar passende kandidaten. We kunnen het hele traject van a tot z begeleiden maar bijvoorbeeld ook de vacature alleen publiceren en een eerste cv selectie maken waarbij de opdrachtgever zelf het vervolgtraject uitvoert.

Wat maakt ons bijzonder?

Dat zijn wijzelf! Persoonlijke aandacht en oprechte interesse in kandidaten en opdrachtgevers vinden we heel belangrijk. Eerlijk, helder en open communiceren. We zijn allemaal zeer ervaren bemiddelaars en denken graag mee en geven advies over hoe we de beste kandidaat kunnen vinden. Uiteraard maken we gebruik van alle moderne technieken om grondig en snel te kunnen zoeken, maar het maken van een goede match is en blijft mensenwerk.

 
Contact

Delta Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.