Vacature
Barendrecht

Recruitment consultant

Functie omschrijving Recruitment consultant

Delta Recruitment groeit! Daarom zijn we op zoek naar een ervaren en pittige recruiter. Een echte doorzetter die niet opgeeft. Die het fijn vindt om in een klein team lekker zelfstandig aan de slag te gaan en die met een positief kritische instelling helpt om de groei verder te realiseren.

Werkzaamheden:

  • Je houdt je intensief bezig met arbeidsmarktcommunicatie, dwz het beheer van social media en het vacatureaanbod op de website van Delta Recruitment (via Otys) en op diverse banenboards
  • Je voert intakegesprekken, telefonisch en "face to face" en weet kandidaten aan je te binden
  • Je begeleidt de sollicitatie procedure van A tot Z, waarbij regelmatig gebruik wordt gemaakt van inhuurdesks/marktplaatsen, maar waar ook sprake is van rechtstreeks contact met opdrachtgevers.
  • Acquisitie is niet heel veelvuldig aan de orde, maar je bent wel alert op mogelijkheden en benadert proactief prospects.

Functie eisen Recruitment consultant

  • MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling is een geen harde eis, maar het is wel een pre als je enige ervaring hebt, bij voorkeur binnen het sociaal domein waar je ook hebt gewerkt met de marktplaatsen/inhuurdesks.
  • Je bent goed bekend met social media en creatief met het inzetten hiervan.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt op een vlotte manier vacatureteksten schrijven.

Het aanbod

  • Een zelfstandige baan waar je volop ruimte krijgt om deze op je eigen manier vorm te geven. 30-40 uur waarbij je flexibel kunt werken.
  • Een salaris passend bij leeftijd en ervaring
  • Werken in een klein team in een dynamische omgeving

De opdrachtgever

Al bijna 15 jaar lang staat Delta Recruitment bekend als betrouwbare partner op het gebied van vaste en tijdelijke vacatures vervullen. Doordat we met een klein team werken kunnen we een persoonlijke aanpak hanteren bij zowel onze professionals als opdrachtgevers. Met open en eerlijke communicatie leren we elkaar goed kennen en weten we wat ze écht willen. Dit zorgt ervoor dat wij met veel enthousiasme en passie te werk kunnen gaan, wat resulteert in de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Zij krijgen van ons de tijd en aandacht die ze verdienen, zodat wij hen zo goed mogelijk kunnen helpen. Zo gaan we in gesprek met kandidaten om de persoon achter het cv te leren kennen en zijn wij een vraagbaak voor het recruitmentproces van opdrachtgevers.

Binnen Delta Recruitment neemt Ester de taak van het bemiddelen bij (semi)overheid, gemeenten, re-integratiebureaus en arbeidsintermediairs op zich. Door haren jarenlange ervaring en kennis heeft zij zich weten te ontwikkelen tot expert. Nadat Jeroen in 2019 het team kwam versterken heeft hij zich ontfermd over een nieuw hoofdstuk binnen de organisatie: MKB-bedrijven in de regio Rotterdam en Drechtsteden. Voor deze opdrachtgevers wordt er geworven op basis van W&S, uitzenden, deta-vast en ZZP-basis.

Locatie

Barendrecht

Publicatiedatum

26.04.2024

Contactpersoon

Ester Visser

Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • MBO
  • HBO
Medewerkers
Ester Visser
Mobiel: (06) 3893 2487
Skype: Consultant
Delta Recruitment
Onze klanten
Delta Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.