Vacature
Tilburg

Recruiter omgevingsdienst

Functie omschrijving Recruiter omgevingsdienst

Wij zijn continu op zoek naar deskundige milieu-professionals. Jij weet precies waar je moet zijn en hoe je de organisatie moet presenteren om de juiste doelgroep aan te spreken. Als recruiter vervul je daarom een essentiële rol om onze ambities op het gebied van milieu en duurzaamheid waar te kunnen maken.

Doel van de functie:
De recruiter is verantwoordelijk voor het aantrekken, selecteren en aannemen van talent dat voldoet aan de behoeften van de organisatie. De recruiter speelt een cruciale rol in het opbouwen van een gekwalificeerd en divers personeelsbestand.

Wat ga je doen?

  • Screening en selectie: Beoordelen van cv's, sollicitatiebrieven en online profielen om geschikte kandidaten te identificeren. Voeren van initiële (telefonische) interviews om vaardigheden, ervaring en culturele fit te beoordelen.
  • Relatiebeheer: Onderhouden van contact met kandidaten gedurende het hele wervingsproces. Opbouwen van een positieve kandidaat ervaring en het verstrekken van relevante informatie.
  • Samenwerking: Werken met de vacaturehouder om duidelijke functievereisten en wervingsbehoeften te begrijpen. Samenwerken met teams om inzicht te krijgen in de bedrijfscultuur en vereisten voor succes in verschillende rollen.
  • Wervingsstrategie: Ontwikkelen en implementeren van effectieve wervingsstrategieën om diverse kandidaten aan te trekken en de talentpool uit te breiden.
  • Interviewproces: Coördineren en faciliteren van interviewrondes met belanghebbenden. Evalueren van kandidaten op basis van competenties, cultuurmatch en potentieel.
  • Aanbiedingen en onderhandelingen: Bespreken van arbeidsvoorwaarden en het begeleiden van kandidaten door het aanbiedings- en acceptatieproces.

Ben jij daarnaast ook op zoek naar mogelijkheden om aansluitende scholing te volgen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Functie eisen Recruiter omgevingsdienst

  • Uit het cv blijkt dat de kandidaat minimaal 3 jaar ervaring heeft als verantwoordelijke recruiter binnen een middelgrote of grote organisatie (minimaal 100 medewerkers).
  • De kandidaat begrijpt dat snel handelen in deze arbeidsmarktsituatie van groot belang is. Hij of zij werkt actiegericht, treedt doortastend en doelgericht op.
  • De kandidaat is creatief in zijn wervingsaanpak en kan dit aantonen met voorbeelden uit zijn recruitment ervaring.
  • De kandidaat beschikt over sterk ontwikkelde plannings- en organisatievaardigheden.
  • De kandidaat is communicatief vaardig in woord en geschrift.
  • De kandidaat past binnen de cultuur van de organisatie en levert een aanvulling op de aanwezige kwaliteiten in het team.

Het aanbod

Het is een functie voor 24 uur per week. Starten per half mei tot het eind van het jaar met een optie op verlenging.

De opdrachtgever

Onze opdrachtgever is de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant.

Welkom bij Delta Recruitment!

Bij ons staan educatie en de ontwikkeling van jou als kandidaat hoog in het vaandel. Wij willen je graag opleidingsmogelijkheden bieden zodat jij jezelf verder kan ontwikkelen en je werk met nóg meer passie kan uitvoeren. Samen kijken wij naar dé opleiding die bij jou past. Omdat wij graag willen investeren in jou als kandidaat, nemen wij de kosten geheel op rekening.

Locatie

Tilburg

Publicatiedatum

19.04.2024

Contactpersoon

Ester Visser

Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
Medewerkers
Ester Visser
Mobiel: (06) 3893 2487
Skype: Consultant
Delta Recruitment
Onze klanten
Delta Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.