Uitzenden

Uitzenden is de meest voorkomende vorm van flexibele arbeid. De werving en selectie van uitzendkrachten wordt verzorgd door de ervaren consultants van Delta Recruitment. De uitzendkracht ontvangt van ons een uitzendovereenkomst en de inlener ontvangt een opdrachtbevestiging met daarin vermelding van alle gemaakte afspraken. Leiding en toezicht van de werkzaamheden valt onder de verantwoordelijkheid van de inlenende opdrachtgever. Wekelijks of maandelijks wordt een urendeclaratie ingevuld en ondertekend door zowel uitzendkracht als opdrachtgever. Delta Recruitment verzorgt vervolgens de salarisbetaling en - specificatie van de uitzendkracht en de factuur voor de opdrachtgever. 

Voordelen uitzenden:

  • Uitzenden biedt veel flexibiliteit, uitzendkrachten kunnen snel geworven worden en op korte termijn starten.
  • Er zijn geen financiële risico's. De opdrachtgever betaalt uitsluitend de daadwerkelijk gewerkte uren.
  • Bij ziekte, geen werk of vakantie worden geen kosten in rekening gebracht. (De uitzendkracht ontvangt wel ziektegeld en bouwt vakantiegeld op)
  • Stoppen met de uitzendovereenkomst kan op korte termijn. Er is geen, of na verloop van tijd, een korte aanzegtermijn. Dit geldt voor zowel opdrachtgever als uitzendkracht. Is er sprake van een goede match tussen uitzendkracht en opdrachtgever en zijn de werkzaamheden structureler van aard? Na 1040 gewerkte uren kan de uitzendkracht kosteloos door de opdrachtgever worden overgenomen.

Uitzenden biedt volop flexibiliteit. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.