Kandidaten

Het zoeken van een nieuwe baan betekent opnieuw stilstaan bij je kwaliteiten en mogelijkheden. Wat heb je gedaan? Waar ben je goed en minder goed in en vooral, waar word je blij van? In welk type organisatie pas je? Belangrijke aspecten om een weloverwogen keuze te maken voor de volgende stap in je carrière. Wij gaan graag met je in gesprek om een helder beeld van jouw situatie te krijgen en zo op efficiënte wijze een passende werkgever voor je te vinden.

Online solliciteren

Als je online solliciteert maken wij automatisch een account voor je aan. Je kunt hier op ieder moment inloggen om je gegevens aan te passen, je CV te beheren en een job agent aan te maken. Zodra je sollicitatie binnen is, nemen wij binnen een week contact met je op.
Dit kan zijn om je uit te nodigen voor een gesprek op een van onze vestigingen om de sollicitatieprocedure verder in te gaan. Of om je te vertellen dat de vacature niet passend genoeg is. In het laatste geval kunnen we in overleg op zoek gaan naar een vacature die wel goed bij jou past.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat wij je kunnen bieden? Ga naar onze vacaturepagina voor een overzicht van onze openstaande vacatures of schrijf je meteen in.